0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Ποιότητα, οικονομία & ζεστασιά Σε μια εποχή κατά την οποία, η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην ποιότητα ζωής μας, οι κατασκευαστές θερμαντικών σωμάτων πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις για: • μέγιστη θερμική απόδοση • εξοικονόμηση ενέργειας • λειτουργικότητα • και σχεδιασμό που ικανοποιεί κάθε γούστο. Ποιότητα Τα θερμαντικά σώματα HEIZKRAFT, τύπου Panel, κατασκευάζονται από χάλυβα ST12-03 και πάχους 1.25 σύμφωνα με το ευρωπαϊκό στάνταρ ΕΝ 10130. Η υψηλή τους απόδοση οφείλεται αφενός μεν στο πυκνό μαίανδρο που διαθέτουν και αφετέρου δε στο γεγονός ότι ο μαίανδρος προσκολλάται μόνο στις βρεχόμενες επιφάνειες των πλακών. Οι θερμικές αποδόσεις σε kcal/h έχουν υπολογιστεί κατά EN 442 και 90/70/20o C Η μεγάλη εμπειρία μας και η μοντέρνα τεχνολογία στην κατασκευή των χαλύβδινων θερμαντικών σωμάτων LINEA Panel, έχουν καταφέρει να προσφέρουν ένα προϊόν με άριστα αισθητικά αποτελέσματα και τεχνικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό στο χώρο της θέρμανσης. Ανταποκρίνονται άμεσα με το άνοιγμα του θερμοστάτη, ενώ η θερμότητα τους διαχέεται ομοιόμορφα σε όλο το χώρο. Οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής τους εγγυώνται απεριόριστη διάρκεια ζωής. Είναι τα πλέον κατάλληλα σώματα για όλα τα συστήματα θέρμανσης δισωληνίου ή μονοσωληνίου.

Ευρεία γκάμα διαστάσεων σε μήκη από 400-3000mm και σε ύψη 400-600-900mm, έτσι ώστε να καλύπτουν τις συνθήκες άνεσης σε οποιοδήποτε χώρο. Πίεση Όλα τα θερμαντικά σώματα LINEA, ελέγχονται στο εργοστάσιο σε πίεση δοκιμής 13 bar και έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας σε πίεση 10 bar και μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας μέχρι 120°C.

Συσκευασία Συσκευάζονται με ανακυκλωμένο χαρτόνι (με τετραπλή διάταξη στις 4 γωνίες του σώματος) και καλύπτει το μέρος της επιφάνειας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα της ασφαλή μεταφορά των σωμάτων από κραδασμούς και εκδορές. Η συσκευασία ολοκληρώνεται με πλαστικό κάλυμμα υψηλής αντοχής.